Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Wellness-Hotel Trivium

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Wellness-Hotel Trivium in Etten-Leur proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Nabij Nationaal Park De Biesbosch en de gezellige stad Breda ligt Fletcher Wellness-Hotel Trivium. In het sfeervolle à la carte restaurant met uitzicht op het royale terras bij het vijvertje kun je je laten verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok en zijn team. Ga je liever even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Schuif dan eens aan voor een gezellige High Beer of borrel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Romi K.
   13-03-2023
   Als bierliefhebber is de High Beer een hele leuke activiteit. Je krijgt een aantal biertjes geserveerd met wat typische bier bites. Ik heb er van genoten! Aardig personeel.
   Datum van mijn bezoek: 7 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   7
   Service
   8