Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant De Scheperskamp bij Fletcher proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Het moderne Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is gelegen in de bossen van het gastvrije Lochem. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden hier met liefde culinair hoogstaande gerechten voor jou. In de gezellige bar van het hotel kun je tijdens een borrel bijkletsen met familie en vrienden. Maar ook voor een High Beer ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Feline van der Berg
   16-03-2023
   Prima hotel. Ik heb genoten tijdens de High Beer. Het zijn een paar rondjes met bier en hapjes: erg leuk om eens te doen.
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2023
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   8
   Service
   8