Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Resort-Hotel Zutphen

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij de brasserie in Fletcher Resort-Hotel Zutphen proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Gelegen op een unieke locatie, nabij de historische stad Zutphen en met natuur in de achtertuin vind je het luxe Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Bij dit hotel kun je rekenen op een heerlijk verblijf, mede door de sfeervolle brasserie. Hier kunt u namelijk aansluiten voor een culinair diner, uitgebreid ontbijtbuffet maar ook voor een gezellige High Beer. 

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Anoniem
   16-03-2023
   Leuke High Beer, bestaande uit drie soorten bier en allerlei bites. Ik vond alles erg goed smaken. Personeel was in voor een praatje, altijd leuk!
   Datum van mijn bezoek: 14 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   8
   Service
   8