Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

High Beer menu

High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Hotel-Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

In het Groene Hart van Zuid-Holland in de stad Lekkerkerk vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug. Het à la carte restaurant van het hotel is er één voor echte fijnproevers. Geniet van een heerlijke lunch, diner of een uitgebreid, feestelijk buffet. Je zult je snel op jouw gemak voelen in het moderne à la carte restaurant met een stijlvolle uitstraling. Maar ook voor een gezellige High Beer of borrel ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar