Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden, bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. In het à la carte restaurant van het hotel kun je terecht voor een heerlijke lunch, gezellige High Beer of een voortreffelijk diner. Laat je in een sfeervolle ambiance verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok. 

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Amber Bergen
   16-03-2023
   Prima hotel. Leuke High Beer! Personeel serveert drie biertjes en allerlei hapjes. Wij vonden het erg lekker.
   Datum van mijn bezoek: 8 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   7
   Service
   8