Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

High Beer menu

High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch en direct aan de Rosmalense Plas ligt Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch. In het à la carte restaurant geniet je van verrassende gerechten die door de chef-kok met passie bereid worden. De medewerkers adviseren jou graag over een bijpassend wijnarrangement. Kies je liever voor een verfrissend drankje en bijpassend hapje? Schuif dan aan in de gezellige bar. Ook voor een High Beer ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar