Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Nabij Arnhem, maar ook in de groene bossen van Wolfheze vindt u Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Het hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant waar culinaire gerechten met passie worden bereid. Dit hotel is de ideale locatie als je in alle rust even wilt bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje. Je kunt hier namelijk ook genieten van een gezellige High Beer.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Julia van der Boon
   16-03-2023
   Leuke High Beer bij Fletcher gedaan. Lekkere biertjes en smakelijke hapjes! Wij blijven er ook slapen: ideaal.
   Datum van mijn bezoek: 14 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8