Ik wil reserveren

High Beer Lunchcafé Sisters

  High Beer menu

  High Beer – € 26,50 p.p.

  • 4 speciaalbiertjes
  • Bijpassende hapjes (warm en koud)

  De high beer kan maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.30 uur gereserveerd worden. En elke laatste zondag (koopzondag) van de maand.

  Algemene info

  Op de trekker door het land naar de snoepwinkel… stiekem natuurlijk!  Dit is één van de vele verhalen van de zussen Jolanda & Marinka Bakker, waar eten een rol in speelt. Snoepen, lekker eten, lachen en samen zijn. Dit willen we ook delen met anderen. Daaruit ontstond een gezellig lunchcafé dat ze samen runnen. Bij Sisters kun kun je je hart ophalen aan verse, pure producten uit Emmen en nabije omgeving. Gezond, maar ook lekker eten. En dat proef je tijdens de High Beer!

  Lunchcafe Sisters is gevestigd in het centrum van Emmen nabij het winkelcentrum “de Weiert”. Hier kun je dagelijks genieten van een ruime keuze aan arrangementen welke bereid worden met regionale producten en ingrediënten. Uiteraard in combinatie met heerlijke bijpassende bieren. 

  Bestel een HighBeer.nl Lunchcafé Sisters cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Marjolijn llots
   29-03-2024
   Was super gezellig en een leuke sfeer Bij het eerste biertje werd een leuk verhaaltje verteld over het bier maar over de rest van het bier kon ze helaas niet zo veel vertellen. Kan gebeuren natuurlijk. Het eten was lekker simpel en paste bij het bier
   Datum van mijn bezoek: 28 maart 2024
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   9
   Service
   9