Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Recht tegenover WILDLANDS en Adventure ZOO en het ATLAS theater, midden in het bruisende centrum van Emmen, vind je Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. In het hippe restaurant geniet je van uiteenlopende gerechten met een mix aan smaken uit landen over heel de wereld. Ook voor een biertje of een heerlijke High Beer ben je bij dit restaurant aan het goede adres. Je bent gegarandeerd van een unieke culinaire belevenis.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Robert
   10-03-2023
   Erg mooi en keurig hotel in Emmen. De High Beer is super! We kunnen hem zeker aanbevelen.
   Datum van mijn bezoek: 28 februari 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8