Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Parkhotel Val Monte

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Panorama in Berg en Dal proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Omgeven door heuvels en bossen, nabij de bruisende stad Nijmegen en de Duitse grens, ligt Fletcher Parkhotel Val Monte. In restaurant Panorama kun je plaatsnemen voor een culinair diner. Ook voor een gezellige High Beer kun je aanschuiven in dit gezellige restaurant. Met een prachtig uitzicht over de Ooijpolders is het hier heerlijk vertoeven.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Robine Waters
   16-03-2023
   High Beer was prima! Erg leuk om eens te doen. Je krijgt wat biertjes en hapjes en dan kun je ondertussen lekker bijkletsen. Ik heb er van genoten.
   Datum van mijn bezoek: 7 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   7