5x High Beer in een bruine kroeg

Het weekend staat weer voor de deur en je vrienden nodigen je uit voor een biertje in de bruine kroeg. Je kent het vast wel: zo’n authentiek en traditioneel café met een verhaal. Het karakteristieke café kenmerkt zich door de bruine lambrisering, houten meubilair en gedempt licht. Als je houdt van een plek met een intieme sfeer en huiselijke gezelligheid, dan zit je in een bruine kroeg op de juiste plek. Wij delen 5x een High Beer in een bruine kroeg met je!

Stadscafé In Den Grooten Slock

Stadscafé In Den Grooten Slock

Het café van Stadscafé In Den Grooten Slock is de perfecte plek om rustig een biertje te drinken, te proeven en te beleven. Tijdens de High Beer proef je vier Hollandse bieren en geniet je van een goed gevulde borrelplank vol snacks en hapjes. In de avond is dit café een uiterst gezellige plek om te borrelen, maar uiteraard ben je overdag ook van harte welkom.

Stadscafé In Den Grooten Slock High Beer

Stadscafé Oasis

Stadscafé Oasis in Meppel is gelegen aan het sfeervolle kerkplein en heeft een groot terras waar je heerlijk kunt neerstrijken voor een fijne High Beer. Uiteraard is er ook zat plek in de prachtige serre of in het sfeervolle café. Proef tijdens de High Beer bij Stadscafé Oasis van 3 speciaalbieren van de tap of uit fles, een borrelplankje met diverse soorten worst en kaas, breekbrood met verschillende smeersels, gemengde bittergarnituur en een bakje nootjes.

Stadscafé Oasis

Ubica Utrecht

In de sfeervolle wijnkelder van Ubica Utrecht kun je genieten van een heerlijke High Beer. Kom je met een gezelschap tot 35 personen? Dan kun je plaatsnemen aan een lange tafel om met elkaar te genieten van de heerlijke happen uit de keuken. Proef tijdens de High Beer van vier verschillende bieren in thema en planken met de overheerlijkste bites. Denk hierbij aan o.a. serranoham, fuet, manchego, coppa di parma, gemengde olijven met feta, salami, aioli en brood. Leuk om te weten: de High Beer bij Ubica wordt verzorgd door Sibton gecertificeerde bierkenners.

Ubica Utrecht High Beer

Stadscafé Spijker

Bij Stadscafé Spijker in Eindhoven is altijd iets te doen. Bestel een vers getapt biertje, neem plaats aan de bar, flipper aan de flipperkast of doe mee aan de pubquiz. Tijdens de High Beer bij Spijker geniet je van drie speciaal voor jou geselecteerde speciaalbieren en per speciaalbier krijg je een bijpassend borrel gerecht geserveerd. De hapjes van de High Beer zijn perfect om te delen, dus neem je gezelschap lekker mee om een dagje Eindhoven goed af te sluiten. Het personeel van Stadscafé Spijker luistert graag naar jouw voorkeuren qua smaak en zoekt uit hun 100+ verschillende speciaalbieren drie biertjes die je vast en zeker zal waarderen.

Spijker Eindhoven Highbeer

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Fletcher Hotel Jan van Scorel vind je in het gastvrije Schoorl. Geniet in het bruine café De Trappist van een gezellige borrel en klets in alle rust even bij met je gezelschap. De Fletcher High Beer bestaat uit drie glazen speciaalbier en een plateau met smakelijke bijpassende warme & koude hapjes. Let op: een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders. Hiervoor dien je eerst een Fletcher High Beer voucher aan te schaffen, voordat je een reservering kunt plaatsen. De informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail.

Fletcher Hotel Restaurant Jan Van Scorel

Op zoek naar meer High Beer locaties?

In bovenstaande kroegen kun je terecht voor een lekker (speciaal)biertje, maar uiteraard zijn er nog veel meer locaties die een High Beer aanbieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij High Beer locaties in steden door Nederland of filter op een specifieke categorie, zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een VrijMiBo. Proost!

Geschreven op: 14 april 2023
Anne
Redactie HighBeer.nl
Als content medewerker werkt Anne o.a. aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl