High Beer Stadscafé In Den Grooten Slock

  High Beer menu

  High Beer – € 19,50 p.p.

  • Goed gevulde borrelplank vol snacks en hapjes
  • 4 proefglazen speciaalbier
  • 1 groot glas met bier (naar keuze uit proefbieren)

  Algemene info

  Een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes bepalen het decor van dit café. Het café heeft bovendien een groot in de zon gelegen buitenterras, wat overdekt en verwarmd is, waardoor nagenoeg het hele jaar hiervan gebruik gemaakt kan worden. Het bevindt zich recht tegenover In den “Kleinen” Hap en Happerij & Tapperij. Hierdoor vormen de drie horeca gelegenheden drie unieke pandjes in het centrum van historisch Amersfoort. In den Kleinen Hap gaat vanaf heden door als Bistro In Den Grooten Slock.

  In Stadscafé In den Grooten Slock kan je diverse versnapering van de uitgebreide menukaart nuttigen tijdens de lunch of diner. ’s Avonds is het een gezellige plek om na te borrelen, of om gewoon een biertje te pakken. Ze zijn trots op de kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo en Coca Cola. Ze beschikken over een zeer uitgebreide bierkaart en hebben 9 tappunten voor een ruim assortiment tapbieren, die mee wisselen met de seizoenen.

  Bestel de HighBeer.nl In den Grooten Slock cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Vera Panman
   27-06-2021
   Was hartstikke gezellig! Leuk pand, lekkere biertjes en vriendelijk personeel! De hapjes van de buren vielen ook erg goed.
   Datum van mijn bezoek: 26 juni 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   Puck Markerink
   20-06-2021
   Een mega leuke, lekkere high beer gehad! Met ontzettend enthousiaste bediening. Ze wist veel te vertellen over de biertjes, heel erg leuk! Nogmaals bedankt, wij hebben enorm genoten!
   Datum van mijn bezoek: 19 juni 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   Danny Ruizendaal
   5-10-2020
   Super middag gehad!!!! Heel vriendelijk, goede uitleg, en nemen echt de tijd voor je. Al met al een super ervaring en voor herhaling vatbaar.
   Datum van mijn bezoek: 3 oktober 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.0/10
   Robin
   19-12-2019
   Lekkere speciaalbieren en daarbij ook nog eens goed eten. Helemaal prima.
   Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8