Leuke bier cadeaus voor Kerst

Nu de kerstboom weer in huis is wordt het tijd om na te denken welke cadeautjes je er onder gaat leggen. Of je nu lootjes gaat trekken met je vrienden of gewoon je gezin wil verrassen, kerstcadeautjes kopen blijft voor veel mensen een uitdaging. Speciaal voor jou hebben wij allerlei leuke bier cadeaus voor kerst opgezocht. Al deze mannelijke cadeautjes staan in het teken van bier, want wat is er nou lekkerder dan een zogenaamde goudgele rakker?

kerst bier cadeau

Bieropener

Vrijdagmiddag, je komt uit je werk en het is tijd om lekker te ontspannen; Weekend! Je doet de koelkast open en pakt je favoriete bier. Er staat nu nog maar één obstakel tussen jou en je eerst slok overheerlijke pils: het bierdopje. Hoewel klein van formaat is het toch een onderdeel om rekening mee te houden. Een hamer, schroevendraaier, hond of zelfs met het hoesje van je telefoon, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een bieropener in die vorm. Verras jouw vrienden met deze grappige bier cadeaus voor Kerst!

Bierpakket

Als je het mij vraagt is er maar één ding beter dan lekker bier en dat is veel bier. Hoe mooi is het dat een bierpakket het beste van de twee werelden verbindt? Veel lekkere biertjes samen in een leuke cadeauverpakking, hét ideale kerstcadeau. Welke je moet kopen? Vraag de gelukkige wat zijn favoriete soort bier is en koop een pakket wat hier bij aansluit. Ook kun je er voor kiezen juist een bierpakket uit te zoeken waar de ontvanger nieuwe smaken mee kan ontdekken. Kom je er zelf niet uit en zoek je wat inspiratie? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben de meest bijzondere en geliefde speciaalbiertjes op een rijtje gezet.

Bierglas

Maar waar giet je al deze heerlijke speciaalbiertjes nu in? Een pilsje drinken vanuit de fles is algemeen geaccepteerd, een speciaalbiertje daarentegen moet toch echt uit een mooi bijpassend glas gedronken worden. Om de smaaksensatie volledig tot zijn recht te laten komen heeft bij ieder speciaalbiertje zijn eigen soort glas. Hoe dat precies zit? Wij hebben het voor je uitgezocht. Ontdekt welke biersoorten een speciaal glas nodig hebben.

Leuk kerstbier

Ben je van plan om de kou te trotseren en de wereld rond te trekken op zoek naar de lekkerste kerstbiertjes? Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker vanuit je luie stoel wat op het internet rond te zoeken. Om je wat inzicht te geven in de uiteenlopende mogelijkheden hebben wij al een paar echte kerstbiertjes voor je opgezocht.  Zo kun jij lekker een keuze maken welk bier jij cadeau geeft. Kies jij er één uit op basis van de grappige naam of baseer jij die keuze op de smaak van het kerstbiertje? Wat je ook doet, een geslaagd kerstcadeau is het gegarandeerd. P.S. Wil je op basis van smaak een keuze maken? Proef dan vooral eerst zelf, wie weet wil je het cadeau eigenlijk liever zelf houden.

High Beer cadeaubon

Denk je bij de bovengenoemde cadeau-ideeën nog niet van; wauw? Dan is de High Beer cadeaubon het ideale cadeau voor jou. Met deze cadeaubon kun je bij een locatie naar keuze genieten van de lekkerste biertjes en allerlei bijzondere, bijpassende hapjes. En het allermooiste is dat je er zelf niks voor hoeft te doen. Laat je lekker in de watten leggen en ontdek de meest uiteenlopende smaken.

Op zoek naar meer inspiratie?

Heb je nog steeds geen goed cadeau gevonden of vind je het gewoon heel leuk om meer over bier te lezen? Dan ben je op het juist adres. Kijk bij onze enorme hoeveelheid bierblogs  en ontdek je nieuwe favoriete recept, High Beer locatie of biersoort. Ben je benieuwd waar je allemaal van zo’n heerlijke High Beer kan genieten? Kijk bij al onze locaties en ga op zoek naar de perfecte High Beer!

bier cadeau kerst 2