Leukste High Beer locaties in het bos.

De herfst is onderweg en dat betekent dat de natuur met zich mee verandert. Hoe leuk is het om een gezellige High Beer te houden in de bossen met je vrienden, vriendinnen of familie?

High beer in bos

BinnenHof Paasloo

Restaurant ’t Binnenhof is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Na een heerlijke dag in de bossen van de Weerribben kan je genieten van een lekkere High Beer. Op het terrein van BinnenHof Paasloo kan je van alles doen. Zo kan je naast door de bossen wandelen, ook door de bossen klimmen! Er is een leuk klimbos waar je een dag kan vermaken. Daarnaast heeft BinnenHof Paasloo verschillende escape rooms, sportieve activiteiten, casino, pubquiz en workshops. Het klinkt allemaal erg aantrekkelijk voor een leuke dag weg. Na zo’n dag kan je optimaal ontspannen bij knisperend vuur, in de sfeervolle lounge of bij het water, terwijl de high beer begint.

Boathouse078

Midden tussen de bossen en aan de waterkant is BoatHouse078 gevestigd. Een mooie en leuke plek voor een High Beer in de natuur.  Het restaurant is te vinden in het Develpaviljoen in Zwijndrecht. Het is een erg sfeervol restaurant. Het ligt aan het water wat zorgt voor een rustgevend uitzicht. Het restaurant heeft sinds kort een nieuw terras. Het is een overdekt en verwarmd terras. Daarom kan je zelfs in de koudere dagen genieten van High Beer in de frisse lucht.

Boathouse078 higher in bos

Fletcher restaurants

Op High Beer staan verschillende Fletcher High Beer locaties. Fletcher is gevestigd door heel Nederland. Veel restaurants bevatten een High Tea, High Beer of High Wine. Alle Fletcher restaurants hebben een groot assortiment aan speciaalbieren op de menukaart staan. De hotel-restaurants zijn gevestigd op de mooiste plekken. Deze Fletchers zijn allemaal gevestigd op prachtige bosrijke locaties.

High beer Fletcher hotel-restaurant Wolfheze

Op de Veluwe vestigd zich Fletcher Wolfheze. Deze plek is omringd met prachtige bossen en uitgestrekte weides. In de omgeving is een prachtige fiets- en wandelroute. Na de route kan je de dag afsluiten met heerlijke High Beer bij Fletcher Wolfheze.

High beer Fletcher hotel-restaurant Boschoord

Het restaurant van Fletcher Boschoord is erg sfeervol en de ultieme plek om helemaal bij te komen. Wanneer de zon schijnt kun je heerlijk vertoeven op het terras van Fletcher. Het terras heeft een mooi uitzicht op de prachtige natuur. Midden in het bos kan je genieten van een lekkere High Beer.

High Beer in bos

High beer Fletcher hotel-restaurant Amersfoort

Fletcher Amersfoort ligt behoorlijk centraal in Amersfoort. De omgeving van de Fletcher straalt rust uit. Vanuit de Fletcher loop je direct het bos in. Daarnaast heeft het een mooi terras waar je uitkijkt op een grote groene tuin. Fletcher Amersfoort heeft een groot restaurant. Het is op een chique manier ingericht. Het restaurant heeft een mooie vleugel midden in de eetzaal.

High beer Fletcher hotel-restaurant Witte Huis

Fletcher Het Witte Huis ligt in Soest op een aantal kilometers van Fletcher Amersfoort vandaan. Deze Fletcher heeft een moderne en warme inrichting. De sfeervolle inrichting is doorgevoerd naar het restaurant, de bar, de feest- en vergaderzalen. Hier geniet je van smakelijke gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken terwijl je helemaal tot rust komt in de bosrijke omgeving. Het hotel is omringd door de prachtige bossen en heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je mooie wandel- en fietstochten maken.

Nog meer High Beers?

Dit waren de mooiste High Beer locaties tussen de bomen. Ben je toch opzoek naar een High Beer op een andere locatie? Neem dan een kijkje bij High Beer op het strand. Wil je toch liever in de buurt blijven? Dan hebben wij alles in een volgorde gezet van alle High Beers per stad.

High Beer in het bos

Geschreven op: 26 september 2022
Pim
Stagiair
Als stagiair schrijft Pim onder andere blogs voor HighBeer.nl