Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Midden op de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis. Het hotel in Soest heeft een moderne en warme inrichting wat ook in het sfeervolle restaurant voelbaar is. In het à la carte restaurant geniet je tijdens een diner van heerlijk gerechten van de wisselende menukaart. Even goed bijkletsen met vrienden en familie doe je tijdens een gezellige High Beer of borrel. Het hotel is de ideale locatie voor een gezellige middag of avond weg.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Luca S.
   13-03-2023
   High Beer gedaan. Lekkere hapjes, lekkere biertjes. Personeel helpt je graag en is erg aardig. Prima hotel.
   Datum van mijn bezoek: 11 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8