High beer op het strand

Het is zomer en dan wil je lekker biertjes drinken in het zonnetje. Waar kan dat nou beter dan op het strand? Precies, nergens! Wij nemen je mee naar 2 hele mooie locaties waar jij lekker kan genieten van biertjes met hapjes aan het strand. Tot slot trakteren we je ook nog op een hele bijzondere locatie op het water. Zie jij het wel zitten om lekker biertjes te proeven met het zonnetje op je bol? Lees dan snel verder over de leukste high beer locaties op het strand.

High beer op het strand

Blaze & Co Scheveningen strand

Na een prachtige strandwandeling neerploffen in een van de lekkere lounge plekken? Het is hier puur genieten in de stoerste bar van Scheveningen. Live muziek, een kleurrijke neo traditional tattoo wand en het lekkerste speciaal bier. Bij Blaze & Co worden al je zintuigen geprikkeld. Beleef nostalgie op z’n coolst, romantiek op z’n stoerst en hapjes op z’n best! Laat je verrassen met een high beer arrangement dat bestaat uit 3 glazen speciaal bier en een plateau met verschillende warme en koude snacks. De hapjes en biertjes worden met zorg uitgekozen en helemaal op elkaar afgestemd. Wil je iemand een heerlijke high beer cadeau doen? Bestel dan een Blaze & Co HighBeer.nl cadeaubon zodat ze zelf een moment kunnen kiezen om langs te gaan.

high beer Blaze & Co

Badhotel Callantsoog Noordzeestrand

Op een kleine 10 minuten afstand van het Noordzeestrand vind je dit prachtige badhotel. Midden tussen de duinen geniet je van een prachtig uitzicht in een oase van rust. Deze sfeervolle familie locatie laat je op en top genieten van lekkere hapjes zoals Old Amsterdam kaas en ambachtelijke Italiaanse ham. Zowel koude als warme tongstrelende hapjes komen voorbij en worden gematcht met drie heerlijke proefglaasjes speciaal bier. Een high beer is het leukst samen, daarom kan je al samen genieten van een high beer voor €34,95. Ga je bij Badhotel Callantsoog langs? Bestel dan van tevoren een voucher in de webshop en reserveer via de speciale website. Zo ben je zeker van je plekje en kan je onbezorgd genieten.

High beer op een boot

Ben je wat minder fan van het zand op het strand, maar is water meer jouw ding? Dan is deze high beer van Bink Boot helemaal het einde. Vooral in de zomer is het goed vertoeven en vaar je uit over het prachtige Gooimeer. Deze unieke ervaring start in de haven van Almere en neemt je mee op het water voor een privétour van 1,5 uur. Geniet vanaf het achterschip van een geweldig uitzicht over het water. Van zonnebaden op het achterschip, door naar een selectie van 3 Afflichem speciaal biertjes op het dek. Om daarna vervolgens te genieten van een rijk gevulde borrelplank met verschillende hapjes. Wat een ultiem rijkdom.

Bink Boot High Beer

Liever een high beer in de stad?

Ben jij niet zo van het strand? Dan zijn er natuurlijk ook nog heel veel bijzondere locaties op het vaste land. Zoek bijvoorbeeld de gezellige rumoer op van de stad bij Kruim in Gouda. Of kies voor een bourgondische high beer bij Karakter in Tilburg. Van het Zuiden tot het Noorden je kunt overal terecht. Bekijk alle locaties door heel Nederland en zoek uit wat het beste bij je past.

Geschreven op: 4 augustus 2022
Zee
Redactie HighBeer.nl
Als Content Medewerker werkt Zee onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl.
High Beer cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Beer cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden