7x de leukste High Beer locaties in Drenthe

Drenthe is de provincie vol met bossen, heide, vennen en de Hunebedden. Ga je een dagje naar Meppel? Of breng je een bezoekje aan Emmen? Je kunt in ieder geval bij een aantal leuke steden in Drenthe terecht voor een heerlijke High Beer. Geniet van allerlei speciaalbieren en hartige hapjes bij een fijne locatie. Wij zetten 7x de leukste High Beer locaties in Drenthe voor je op een rij! Zo hoef jij er alleen nog maar eentje uit te zoeken en je reservering in te plannen.

Biertje tappen

Stadscafé Oasis

Waar kun je beter genieten van een High Beer, dan in een sfeervol café? Bij Stadscafé Oasis in Meppel kun je plaatsnemen op het grote terras, in de prachtige serre, in het sfeervolle café of in de Irish Pub. De High Beer van Oasis bestaat uit een vrije keuze van 3 speciaalbieren (van de tap of uit de fles), een borrelplankje met diverse soorten worst en kaas, breekbrood met smeersels, bittergarnituur en een bakje nootjes. Geniet van je biertjes, terwijl je uitkijkt op het sfeervolle kerkplein. Plan jij snel een bezoekje in?

Stadscafé Oasis terras

Lunchcafé Sisters

Deze locatie, gelegen in het centrum van Emmen, biedt een ruime keuze aan arrangementen welke bereid worden met regionale producten en ingrediënten. Schuif na het winkelen meteen aan! Bij Lunchcafé Sisters geniet je van 4 speciaalbiertjes en allerlei bijpassende hapjes, zowel warm als koud. Haal je hart op aan verse, pure producten uit Emmen en nabije omgeving. Gezond, maar ook lekker eten. En dat proef je tijdens de High Beer! Een bezoekje aan Lunchcafé Sisters is zeker de moeite waard.

Lunchcafé Sisters

Fletcher High Beer

Naast de reguliere High Beers, bieden we ook een High Beer aan in samenwerking met Fletcher. Dit werkt iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher, waarmee je voor twee personen een High Beer kunt reserveren bij één van de Fletcher locaties. Er is een ruim aanbod van Fletcher locaties in Nederland, waar je terecht kunt voor een High Beer. Zo ook in de provincie Drenthe. We delen graag de leukste Fletcher restaurants in Drenthe met je.

Fletcher Hotel-Restaurant De Borken

In het groenste dorp van Europa, Dwingeloo, nabij Assen, vind je Fletcher Landhotel De Borken. Geniet in de gezellige brasserie van een High Beer. Hier proef je verschillende bieren, in combinatie met bijpassende warme en koude snacks.

Fletcher High Beer

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is gelegen in het dorpje Zeegse en bevindt zich midden in de Drentsche Aa. Geniet van een heerlijke High Beer met het hele gezelschap! Tijdens de High Beer bij Paviljoen Duinoord in Zeegse proef je allerlei verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Centraal gelegen nabij Groningen, in het gezellige Paterswolde, bevindt zich Fletcher Familiehotel Paterswolde. In een sfeervol restaurant kun je genieten van lekkere biertjes en uitstekend eten. Bij de High Beer bij Fletcher Paterswolde proef je verschillende bieren en een borrelplank vol bijpassende warme en koude snacks.

High Beer Fletcher

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Als je aan Emmen denkt, denk je waarschijnlijk aan WILDLANDS en Adventure ZOO. Hier recht tegenover, midden in het bruisende centrum van Emmen, vind je Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. Voor een lekker biertje ben je hier aan het juiste adres. Proef verschillende bieren en bijpassende warme en koude snacks.

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

Te midden van bos en heide en hooggelegen op de Drentse Hondsrug, in Exloo, bevindt zich Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen. Voor een gezellige High Beer ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Tijdens de High Beer bij Wellness-Hotel De Hunzebergen bij Fletcher proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen.

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

High Beer cadeau doen?

Wil je graag een High Beer cadeau doen aan een echte bierliefhebber? Dat kan! Met de HighBeer.nl cadeaubon geef je een onvergetelijke ervaring cadeau aan een bierdrinker. Geniet van diverse speciaalbieren en allerlei hartige hapjes. Je kunt bij verschillende locaties door heel Nederland terecht. Er is voor ieder wat wils. Is de persoon die je wilt verrassen niet zo´n bierliefhebber? Geen probleem! Kijk bijvoorbeeld eens naar een HighTea.nl cadeaubon of een HighWine.nl bon. Ga jij iemand verrassen?

Geschreven op: 27 december 2022
Anne
Redactie HighBeer.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl