Bijzondere High Beer locaties

Een High Beer is de ideale gelegenheid om te proeven en te genieten van ambachtelijke bieren, gecombineerd met heerlijke hapjes die perfect samensmelten met de smaken van het bier. Maar waarom genoegen nemen met een standaard High Beer als je ook kunt kiezen voor een buitengewone ervaring die je nog lang zal bijblijven? In deze blog delen we een aantal bijzondere High Beer locaties met je! Deze High Beers gaan verder dan een traditionele setting. Lees je mee?

Thomas Eindhoven

Thomas Eindhoven

Stap binnen in de betoverende wereld van Thomas Eindhoven, een buitengewone cocktailbar die je ogen zal betoveren. Dit monumentale pand naast de imposante Catharinakerk is een ware eyecatcher op zich. Zodra je binnenkomt, word je overweldigd door de unieke en adembenemende muurkunstwerken die de voormalige concertzaal sieren. Hier kun je ontspannen en wegdromen in de meest kleurrijke zaak van Eindhoven. Kies je voor een High Beer? Dan word je verwend met drie overheerlijke speciaalbieren, perfect gecombineerd met twee gerechten per persoon naar keuze. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van de gezellige sfeer om je heen.

thomas eindhoven bier

Ctaste

Bij Ctaste staat smaak en genieten centraal. Hier, in een omgeving waar je volledig in het donker bent ondergedompeld, zal communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen een geheel nieuwe betekenis krijgen. Bereid je voor op een WOW-beleving! De 11 blinde experts, de ware meesters van het donker, zullen je op een fantastische en ontspannen manier versteld doen staan tijdens de High Beer. Geniet van 3 speciaalbieren en bijpassende amuses en laat je in de watten leggen.

Ctaste

Grutte Pier Brouwerij

In Bartlehiem vind je het bijzondere proeflokaal van de Grutte Pier Brouwerij, waar bierproeven een ware beleving wordt. Of je nu buiten aan het water bent, met een knisperend houtvuurtje, of binnen te midden van de ketels en houten vaten, deze locatie biedt een unieke sfeer die je niet snel zult vergeten. Bij de High Beer kun je zelf vier bieren selecteren uit het uitgebreide assortiment van de brouwerij. Of je nu kiest voor een licht en verfrissend witbier, een krachtige Tripel of een speciaal seizoensbrouwsel, de keuze is enorm. Proef naast de bieren ook van bittergarnituur, een borrelplank en een echte Grutte Pier Bonbon.

Grutte Pier Brouwerij Interieur

Bossche Boten

Stap aan boord van de BierBoot van Bossche Boten en maak je klaar voor een onvergetelijke dosis gezelligheid! Laat je door een vriendelijke schipper meenemen op een ontspannen vaartocht door de prachtige binnenwateren van Den Bosch. Terwijl je geniet van het schilderachtige uitzicht, deel je met z’n twee├źn drie heerlijke speciaalbieren van de Bossche Brouwers en een kleine borrelplank. Zo wordt de sfeer optimaal en kun je volop genieten van de zonnestralen van Den Bosch terwijl je dobberend op het water zit.

Bossche Boten

Bink Boot

Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een gezellige High Beer met een unieke twist, verzorgd door Bink Boot! Stap aan boord van de boot bij de haven van restaurant “Brasserie 10” en laat je meevoeren over de prachtige Noorderplassen, langs betoverende eilandjes. Vanaf het achterdek van de boot heb je een adembenemend uitzicht over het water, terwijl je geniet van je High Beer. Proef van 3 proefglaasjes Affligem speciaalbier en een borrelplateau met stokbrood & kruidenboter en een borrelplank.

Binkboot

Ubica Utrecht

Neem bij Ubica Utrecht plaats in de sfeervolle wijnkelder en geniet van een ware High Beer. Ben je met een gezelschap tot 35 personen? Neem dan plaats aan een lange tafel om te genieten van heerlijke happen uit de keuken. Laat je in de watten leggen en geniet van 4 verschillende bieren in thema, geserveerd door Stibon gecertificeerde Bierkenners. Daarnaast proef je van planken met verschillende happen zoals serranoham, fuet, manchego, coppa di parma, spinata romana, gemengde olijven met feta, gerookte amandelen, salami, aioli en brood.

Ubica Utrecht

Op zoek naar meer High Beer locaties?

Ben je dol op bier, maar hoeft de locatie van jou niet zo bijzonder of speciaal te zijn? Neem dan een kijkje tussen alle High Beer locaties. Zoek op stad of provincie en plan jouw reservering in. Proost!

High Wine op bijzondere locaties

Meer een wijndrinker? Gelukkig voor jou wordt de High Wine steeds populairder in Nederland. Neem ook zeker eens een kijkje bij deze bijzondere locaties waar je niet elke dag komt. Het oog wil tenslotte ook wat

Geschreven op: 10 juli 2023
Anne
Redactie HighBeer.nl
Als content medewerker werkt Anne o.a. aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl