Ik wil reserveren

High Beer Brasserie de Zwaan

  High Beer menu

  High Beer – € 32,50 p.p.

  • Drie verschillende speciaal bieren
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Heb je speciale dieetwensen zoals vegan, suikervrij of glutenvrij? Vermeld dit dan duidelijk bij de reservering, zodat er rekening mee kan worden gehouden. Reserveren kan vanaf 4 personen. 

  Algemene info

  Hotel & Brasserie de Zwaan is een 4 sterren hotel met 10 modern ingerichte kamers. In de 17e eeuw werd er al een melding gemaakt van hotel De Zwaan. Het monumentale pand heeft door de eeuwen heen haar charme bewaard en is nog altijd de parel in het centrum van de Noord Limburgse stad Venray.

  De brede klassieke façade met sfeervolle terras zijn uitnodigend voor iedere voorbijganger. Even sfeervol als uitnodigend is het interieur en de comfortabele kamers. In de brasserie bent je van harte welkom voor een ontbijt, lunch, diner of uitgebreide high beer vol met diverse heerlijke hapjes en speciaalbieren.

  Bestel een HighBeer.nl Brasserie de Zwaan cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar