Ik wil reserveren

High Beer Brasserie De Witte

  High Beer menu

  High Beer – €25,00 p.p.

  • Seizoensbier van de tap

  De keuze en de smaakopbouw van de bieren hangt mede af van het seizoen.

  De bieren worden begeleid door verschillende koude en warme hapjes van onze borrelkaart, aangevuld met seizoensproducten. 

  De High Beer wordt geserveerd op basis van reservering vooraf. Voor de High Beer is een minimum aantal van vier personen vereist.

  Algemene info

  Patron Bart Backus had een wens en ambitie om een laagdrempelige brasserie en taveerne te starten en opende in 2001 De Witte in het hart van de Venlose binnenstad. Een brasserie waar aandacht voor de stad en streek, originaliteit en oprechte gastvrijheid centraal staat. De Witte werkt met een verantwoorde en bewuste keuze aan lokale en seizoensgebonden producten. Samen met vrienden, familie of collega’s genieten van heerlijke bieren begeleid door smakelijke hapjes? Dan ben je bij Brasserie De Witte aan het goede adres. Bij Brasserie De Witte kan je in een sfeervolle ambiance genieten van een heerlijke High Beer. Tijdens de High Beer worden er vier rondes met uiteenlopende bieren van de tap of op fles en bijpassende hapjes in een mooie smaakopbouw geserveerd. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar