High Beer Loaded

  High Beer menu

  High Beer – €24,50 p.p.

  • Loaded staat voor cans & festivalfood:
  • 3 toffe (lokale) bieren uit blik
  • In combinatie met:
   • Loaded nacho's
   • Kimchi fries
   • en andere toffe festival gerechtjes.

  Dieetwensen? Geef dit door bij de reservering.

  Algemene info

  Bij Loaded zijn ze - zoals vele anderen - niet vies van een festival en de goede happen die hierbij horen. Dus waarom dit niet het hele jaar door? Dat is wat ze hebben gedaan. En hoe! Bij Loaded serveren ze een combinatie van toffe festival-stijl gerechten en Streetfood in shared-dining vorm.

  Gerechten die je in de straten van Bangkok, Barcelona, Londen of op toffe festivals zoals Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole of een van de vele food festivals tegenkomt in combinatie met een all-day brunch bar. De dranken zijn kleurrijke en smaakvolle blikken speciaalbier, lokaal gebrande koffie van Het Koffielab, Brand Garage frisdranken, huisgemaakte limonades, (boozy)milkshakes & Loaded cocktails. Loaded heeft ook een eigen taptafel voor als je lekker zelf met je vrienden wil tappen. Probeer vooral een keer de High Beer, want die is echt het einde.

  Bestel de HighBeer.nl Loaded cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

   Geen reviews beschikbaar