Ik wil reserveren

High Beer Bar Clara

High Beer menu

High Beer – €24,50 p.p.

 • 3 verschillende (wisselende) biertjes van over de wereld
 • Verschillende hapjes
 • Heerlijke Mexicaanse bites

Dieetwensen? Geef dit door bij de reservering.

Algemene info

Sinds kort is Whakamarie van concept veranderd. Het is nu Bar Clara! Bar Clara is een Mexicaanse Cerveceria met Streetfood gerechtjes. Heerlijke verse soft taco’s met krokant gefrituurde vis, taco’s met birria lam of soft shell crab, Taco Tinga met pittige groentestoof met mole rojo in combinatie met een dikke lijst Antojitos (street snacks) en Ceviches. Altijd vergezeld met een heerlijke salsa verde of salsa rojo of de eigen mole met 40 ingredienten.

Lekker laagdrempelig instappen met oldschool kleine cervezaatjes van 2 euro, naar heerlijke halve liter pullen. Dit vullen ze aan met een mooie lijst aan lokale- en Mexicaanse bieren en natuurlijk mooie cocktails op basis van goede mezcal, een pittige Michelada. Durf jij deze High Beer aan? Laat je totaal verrassen en je zult niet teleurgesteld zijn! 

Bestel de HighBeer.nl Bar Clara cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Selina Mak
  15-08-2021
  Hele toffe tent met heerlijk eten en genoten van hele goede biertjes dankzij juiste advies :) Zeker waard om eens weer terug te komen!
  Datum van mijn bezoek: 14 augustus 2021
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10