Bieren voor bij de Paasborrel

Er staat een heerlijk Paasweekend voor de deur. Veel zon en mooie temperaturen vragen om een gezellige Paasborrel met lekker bier. Nu de lente in volle gang is, laten we de donkere dagen en donkere bieren achter ons. Het is tijd voor heerlijke, frisse, lichte (Paas) bieren.

Paasborrel

PaasIJ

PaasIJ is een Paasbiertje van Brouwerij ‘t IJ. Dit is een vroege lentebok die licht amberkleurig is en zacht en kruidig van smaak. Je proeft tonen van fruit, koriander, gist en hop. Een mooi fris biertje met een lekker bittertje. Dit alles maakt PaasIJ een heerlijk lentebier met een alcoholpercentage van 7%.

Pelgrim Lammetjes

Bij lammetjes denk je aan lente en Pasen, daarom is Pelgrim Lammetjes een echt Paasbiertje. Dit is een lekkere lentebok met 6,5% alcohol, dat wordt gebrouwen door Stadsbrouwerij de Pelgrim in Rotterdam. Dit frisse, moutige bier is heerlijk om te drinken in de eerste zonnestralen. Dus pak er een lekkere borrelplank bij en trek het Lammetjesbier open.

Maneblusser Lente

Brouwerij Het Anker heeft een mooi lentebiertje op de markt gezet: Maneblusser Lente. In het voorjaar kun je heerlijk genieten van dit lichtblonde bier. Het wordt gebrouwen op basis van pilsmout, tarwemout, haver en rogge en daarnaast nog extra gekruid met koriander en komijn. Dit resulteert in een heerlijk fris, fruitig en kruidig bier met 6,5 % alcohol.

Lentebier

Het Lentebier van Jopen is een heerlijk biertje voor Pasen. Dit voorjaarsbier is erg verfrissend en tegelijkertijd ook fruitig en hopbitter. Je proeft de heerlijke tonen van citrus en korianderzaad. Een mooie combinatie van zoet en kruidig. Een mooi Paasbier van 7% Vol, die je heerlijk kunt opentrekken op een lentedag.

Vedett Extra White

Vedett Extra White of ook wel Vedett Wit, is een zeer verfrissende Belgische witte ale. Geniet van de verfrissende citrus aroma met een vleugje koriander. Proef de volheid van het bier en de combinatie van zoet, zuur, bitter en kruidig. Een heerlijk licht bier met een alcoholpercentage van 4,7%. Een echt Paasbier voor een heerlijke Paasborrel aan het einde van de middag in de tuin.

Juist nu je Pasen thuis viert kun je extra genieten van een heerlijk Paasbiertje. Reserveer de middag om met familie, huisgenoten of buren (over de schutting) te borrelen. De heerlijke hapjes gaan rond en daar hoort natuurlijk een lekker biertje bij. Bovenstaande bieren zijn zeer geschikt voor jouw borrel. Lekkere lentebieren die goed aansluiten bij de meeste hapjes. Schenk je bierglas lekker vol en geniet van het zonnetje.