5 x lekkere bieren op het terras

Wat een fantastisch nieuws, de terrassen gaan weer open! Tijd om te bedenken wat voor lekkers je gaat bestellen. Je wil het er natuurlijk wel even goed van nemen. Met deze heerlijke bieren op het terras geniet je optimaal! Combineer je lekkere biertjes met heerlijke gerechten en sluit de dag af met zomerse bieren.

Terras

Hoegaarden Wit

Ben je op zoek naar een echte dorstlesser? Dan is de Hoegaarden Wit het perfecte terras bier voor jou! Dit verfrissende biertje is een witbier zoals witbier bedoeld is, een regelrechte klassieker. Combineer dit lekkere biertje met een frisse kipsalade, witvis of een kaasplankje met jonge en romige kazen. Zo kom jij de lunch of borrel op het terras wel door!

Lowlander White Ale

Het is een mooie, warme enzonnige dag. Je besluit om heerlijk op het terras een biertje te nuttigen. Door de zomerse temperaturen heb je zin in een tropisch biertje. De Lowlander White Ale is dan de juiste keuze. Dit biertje is net even iets anders gebrouwen dan je zou verwachten. Er zijn namelijk ‘botanicals’ aan toegevoegd. Deze botanicals zijn curaçao sinaasappel (schil), vlierbloesem en kamille. Daardoor is het een echt verfrissend, bloemig en fruitig biertje!

Hertog Jan Weizener

Dit bier is het beste van twee bierstijlen, namelijk, het beste van een Weizen en het beste van Witbier. Stroomt het water al in de mond? Maar waarom is dit nou een goed biertje voor op het terras? De Hertog Jan Weizener is een biertje met extra frisheid. Ideaal op zomerse warme dagen! Ook is dit biertje goed te combineren met lunchgerechten op het terras. Zo is dit biertje lekker te combineren met vette vis en salades met kip of vis.

Jopen Adriaan Wit

Dit is een echt ‘ik heb de zomer in m’n bol’ biertje. Jopen Adriaan Wit is een witbier gebrouwen met curaçao sinaasappel (schil) en korianderzaad. Dit verfrissende biertje is ideaal voor het op terras of op een vrije middag achter in de tuin. Dit bier is letterlijk de zomer in je glas. Bestel er een heerlijke kaasplank met jonge kazen bij of andere lekkere kaassnacks. Ook een visje smaakt heerlijk bij dit biertje. Zo kom je de middag wel door!

Texels Wit

Dit biertje is ideaal voor de zomerse dagen. Het is een tarwebier dat gebrouwen is als Duitse Weizen. Dit bier is heerlijk te combineren met lichte vlees- en visgerechten en bij salades. Texels Wit is lichtzoet van smaak met een prikkelend bittertje. Je hebt echt het gevoel alsof je heerlijk geniet op het eiland Texel, het bier is namelijk nauw verbonden aan de ongerepte natuur van het eiland.

In de avond thuis nog even nagenieten van je heerlijke middag op het terras? Ga heerlijk nazomeren met deze zomerse bieren!

Terras

Geschreven op: 23 april 2021
Jessica
Redactie HighBeer.nl
Als afstudeer communicatie stagiaire werkt Jessica onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl