Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Restaurant Dinkeloord bij Fletcher proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan rivier de Dinkel is Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord gevestigd. In het restaurant ben je op ieder moment van de dag van harte welkom. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch, gezellige borrel of een heerlijke High Beer. Maar ook voor een culinair diner ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Het gastvrije personeel zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Inaya M.
   16-03-2023
   Met mijn man genoten van de Fletcher High Beer actie. Het personeel was erg vriendelijk. De High Beer bestaat uit drie soorten bieren en een aantal hapjes. Wij vonden alles erg lekker!
   Datum van mijn bezoek: 13 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8