De 5 beste High Beer locaties in Noord-Holland

Een gezellige dag naar een leuke stad in Noord-Holland. Kies je voor Amsterdam, Alkmaar of een andere leuke stad? Waar je ook heen gaat, het is altijd leuk om af te sluiten met een heerlijke High Beer. Om jou te helpen bij het kiezen, hebben bij de 5 best beoordeelde High Beer locaties op een rij gezet. Kies jouw favoriet!

high beer noord-holland

STAN&CO Amsterdam

Het restaurant zit op de eerste verdieping van Capital C, de creatieve hub in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs. Het pand is groot, maar door de indeling zijn er allemaal gezellige hoekjes gecreëerd. Waar je lekker op een bank kunt zitten, aan hoge tafels of aan chille lage tafels. Zijn taartjes en sandwiches niet jouw cup of tea en is het hoog tijd voor een biertje? Doe het goed & ga voor STANs High Beer. Geen thee, maar wel goede bieren met bijpassende gerechten. De bieren beginnen licht en langzaam bouw je ze op.

Benieuwd geworden naar het menu? Lees alle informatie over de High Beer van STAN&CO Amsterdam en reserveer direct.

high beer stan amsterdam

Eetcafé Pluim

Eetcafé Pluim is de ideale plek voor een heerlijke High Beer in Alkmaar. Bij de gerechten die ze serveren, speelt kip een grote rol. Als je dol bent op bier en ook wel van lekkere snacks hierbij houdt, dan is de High Beer een aanrader. Wanneer je met een kleine groep bent kun je gezellig binnen zitten. Met mooi weer kun je ook genieten van een biertje in de stadstuin. Tijdens de High Beer proef je van: drie verschillende speciaalbieren, twee rondes verschillende koude en warme borrelhapjes en een ronde met een variatie aan warme kleine hoofdgerechtjes.

Trek gekregen? Reserveer dan direct bij Eetcafé Pluim.

pluim high beer

Café Droog

Café Droog is een elegant en licht café in Hotel Droog en kijkt uit over de gracht en de Fairy Tale Garden. Geniet van huisgemaakte gerechten op basis van één filosofie – vers en smakelijk. De High Beer van Droog bestaat uit een heerlijke borrelplank en twee bieren. Op deze borrelplank vind je heerlijke hapjes zoals: een selectie van kazen, hartige venkel scone, bruschetta, huisgemaakte humus en groentechips.

Enthousiast geworden? Lees meer en reserveer dan bij Café Droog.

cafe droog high beer

Marina Lounge Loosdrecht

Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen bevindt zich Marina Lounge Loosdrecht. Wil je lekker genieten van verschillende bieren met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen? Kies dan voor een High Beer. Tijdens deze High Beer proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen.

Wil jij daar wel van proeven? Bestel dan een High Beer voucher bij Marina Lounge Loosdrecht.

Marina Lounge Loosdrecht high beer

Restaurant Marijke

Midden in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Neem plaats op het gezellige terras of zoek een plekje binnen. Als jullie lekker aan het relaxen zijn, wordt de eerste ronde met hapjes gebracht. Daar krijgen jullie natuurlijk een lekker speciaalbiertje bij. Proef verschillende bieren en allerlei verschillende warme en koude snacks.

Zie jij dat wel zitten? Bestel dan een voucher voor bij Restaurant Marijke.

marijke high beer

Geniet van een High Beer in Noord-Holland

Heb jij wel trek gekregen in zo’n heerlijke High Beer? Bekijk dan alle High Beer locaties in Noord-Holland en kies jouw favoriet. Je kunt een High Beer goed combineren met een dagje uit in een leuke stad of een leuk dorp in Noord-Holland. Ook nog eens ideaal om cadeau te doen!

high beer noord-holland