High Beer bij de Drie Pandjes

Ruim dertig jaar geleden begon Rolf met ‘In den Kleinen Hap’. Er waren toen amper horecagelegenheden in de Langestraat. Het werd een groot succes, vooral op marktdagen was het echt een kippenhok. In de jaren erna besloot Rolf ook ‘In den Grooten Slock’ en ‘Eetcafé Happerij & Tapperij’ te openen. Dit werden de ‘Drie Pandjes’ die nu ook een High Beer aanbieden.

Restaurant In den ‘’Kleinen’’ Hap

Het begon allemaal met In den Kleinen Hap. Voor de Amersfoortse bevolking is dit restaurant al jaren een begrip. Het is al meer dan 30 jaar dé vaste plek van het winkelende publiek voor koffie, lunch, borrel en diner. Met mooie prentjes van het historische en oude Amersfoort aan de muur, lijkt het of de tijd hier heeft stil gestaan. Het aanbod van de restaurants is vrijwel hetzelfde, maar de pandjes zijn allemaal net wat anders.

Neem jij een hapje bij In den Kleinen Hap?

In den Kleinen Hap

Stadscafé In den Grooten Slock

Een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes bepalen het decor van dit café. In den Grooten Slock is het oudste en kleinste café van Amersfoort, en ademt ook absoluut die sfeer uit. In dit knusse café kun je heerlijk genieten van alles wat op de kaart staat. Ze beschikken over een zeer uitgebreide bierkaart en hebben 9 tappunten voor een ruim assortiment tapbieren, die mee wisselen met de seizoenen.Daarnaast is er ook een mooi terras waar je ook verwarmd kunt zitten op de wat koudere dagen.

Neem jij een slockje bij In den Grooten Slock?

In den Grooten Slock

Eetcafé Happerij & Tapperij

Bij lunch-borrel-diner café Happerij & Tapperij kun je de hele dag terecht voor een breed aanbod van dranken en gerechten. Er staan hier maar een paar tafeltjes op het terras, dus op een mooie dag moet je er snel bij zijn. Binnen is het knus, gezellig en groot(er dan In den Grooten Slock).

Neem een tapje bij Happerij & Tapperij?

 

Happrij Tapperij

High Beer de Drie Pandjes

Alle drie de pandjes bieden dezelfde High Beer aan. Deze High Beer is met zorg samengesteld. Je krijgt een proeverij van vijf bieren met bijpassende hapjes. Bij de proeverij krijg je ook een bierboekje met informatie over het proeven van bieren. De hapjes die bij de biertjes worden aangeboden wisselen met de menukaart en het seizoen mee. Op dit moment krijg je een goed gevulde borrelplank met:  een brownie met pistache kletskop, rundersteak met bier bereid, carpaccio met pijnboompitten en kaas, brie met peer en viskroketjes. Met het grote en gevarieerde bieraanbod van de Drie Pandjes sluiten de bieren altijd goed aan bij de geselecteerde hapjes.

drie pandjes

drie pandjes