5x de lekkerste High Beer voor na een wandeling

Vind je het heerlijk om buiten te zijn en maak je graag een wandeling? Plof na de wandeling eens neer bij een knusse locatie voor een High Beer met je gezelschap. Denk aan een knus restaurant of een café. We zetten graag 5x de lekkerste High Beer om een wandeling mee af te sluiten voor je op een rij. Reken maar dat dat genieten wordt!

High Beer Berghotel Amersfoort

High Beer bij Amrâth Berghotel Amersfoort

Gelegen op een prachtige locatie op het hoogste punt van de Amersfoortse Berg, vind je het Amrâth Berghotel Amersfoort. Dit hotel is gelegen nabij het indrukwekkende bosgebied ´Klein Zwitserland´. Neem na een wandeling door het bos plaats bij het Berghotel en geniet van een overheerlijke en goed gevulde tapas plank met o.a. serranoham, gemarineerde olijven, wraps, brood met tapenade, gedroogde tomaatjes, oude kaas, mini augurkjes, gerookte zalm en meer. Per persoon krijg je een licht en een donkerder speciaalbier geserveerd, op basis van het seizoen.

High Beer Berghotel Amersfoort

High Beer bij Restaurant de Zeeger

Na een fijne wandel- of fietstocht door recreatiegebied ´Zegersloot´ in het Groene Hart, kun je plaatsnemen bij Restaurant de Zeeger in Alphen aan den Rijn. Geniet in het restaurant of op het zonnige terras van 4 verschillende soorten bieren van het seizoen en hartige bites zoals een La Trappe bitterbal, verschillende sandwiches, Spaanse worst, crudites en uienringen. Een tip van ons aan jou: neem plaats op het prachtige terras van De Zeeger en bevind je even in een oase van rust. De groenrijke omgeving zorgt ieder seizoen voor een unieke beleving, de bloementuin staat het hele jaar door in bloei en groene heuvels, bomen en bloemen bepalen het uitzicht. Een ideale plek om even tot rust te komen.

High Beer De Zeeger

High Beer bij Restaurant Parck

Als je in Haarlem bent, is het maken van een wandeling door het Frederikspark een leuke activiteit. Bekijk de beelden en kom tot rust. Sluit je wandeling af met een High Beer bij Restaurant Parck. Na de lunch transformeert Parck in een gezellige borrel locatie. Neem binnen of buiten plaats en geniet van 4 verschillende bieren en een proeverij van koude en warme hapjes.

Restaurant Parck

High Beer bij Binnenhof Paasloo

Heb je een wandeling gemaakt in natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel? Dan kun je plaatsnemen bij Binnenhof Paasloo voor een fijne High Beer. De High Beer wordt geserveerd in drie gangen, met bij elke gang twee speciaalbieren. Uiteraard drink je geen bier op een lege maag, dus veel lekkere en bijpassende snacks kunnen natuurlijk niet ontbreken. Geniet van onder andere een brood variatie, spareribs en een palet met diverse soorten kaas en worst.

High Beer Binnenhof Paasloo

High Beer bij Brasserie De Witte

Plof na een wandeling door de mooie binnenstad van Venlo neer bij Brasserie De Witte, voor een uitgebreide High Beer. Geniet samen met je vrienden of familie in een sfeervolle ambiance van heerlijke bieren, begeleid door allerlei smakelijke hapjes. In vier rondes krijg je uiteenlopende bieren van de tap of op fles geserveerd, met daarbij bijpassende hapjes. Alles wordt in een mooie smaakopbouw geserveerd.

Brasserie de Witte

Op zoek naar meer leuke High Beer locaties?

Ben je op zoek naar meer leuke High Beer locaties, neem dan eens een kijkje bij alle steden. Een High Beer is erg geschikt als je een leuke stad gaat bezoeken of gewoon een gezellige middag wil plannen. Ga een middagje speciaalbieren proeven in combinatie met hartige hapjes en snacks, samen met je vrienden, familie of collega´s. Meer een wijndrinker? Geen probleem! Neem dan een kijkje bij locaties met een High Wine.

Biertap Binnenhof Paasloo

Geschreven op: 3 februari 2023
Anne
Redactie HighBeer.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl