Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

  High Beer menu

  High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
   • Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Midden op de Hoge Veluwe, op een prachtig landgoed van maar liefst 14 hectare, vind je het knusse Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. In het culinaire à la carte restaurant met Franse keuken schuif je dagelijks aan voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Wilt u toch liever even genieten van een hapje en drankje? Dat kan natuurlijk ook bij dit hotel! Je bent van harte welkom voor een gezellige High Beer of borrel.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Anna van der Hoek
   16-03-2023
   Prachtig hotel. De High Beer is zo leuk! Personeel is gezellig. Er hangt een goede sfeer.
   Datum van mijn bezoek: 13 maart 2023
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   7
   Service
   8