Wat is een High Beer?

Bijna iedereen weet wel wat een High Tea is: een tafel gedekt met bloemetjes servies, allerlei zoete hapjes op etagères en liters thee. De High Beer is voortgekomen uit de High Tea, maar lijkt hier eigenlijk niet echt op. De thee maakt ruimte voor veel verschillende speciaalbieren, maar dat is niet het enige wat er verandert.

High Beer

Bier en snacks

Een High Beer is eigenlijk de alcoholische versie van de High Tea en de bierversie van High Wine. Thee wordt vervangen door bier en de zoete hapjes op bloemetjes etagères maken plaats voor snacks op een robuuste borrelplank. Het schattige en vrouwelijke imago verandert in een stoer mannending. High Beer: verschillende speciaalbieren en lekkere borrelhapjes. Dé manier om met de gasten een middag of avond te spenderen.

Wat kun je verwachten?

Een High Beer wordt meestal aan het einde van de middag of begin van de avond gehouden, rond borreltijd. Wat je krijgt verschilt per locatie. Meestal krijg je drie verschillende speciaalbieren met drie rondes borrelhapjes.  Deze hapjes bestaan uit een grote borrelplank met charcuterie, kazen, bittergarnituur, olijfjes en brood om te dippen. Sommige locaties serveren ook koude en warme amuses.

Iets te vieren?

Als je iets te vieren hebt is het ook erg leuk om een High Beer te doen. Dit is erg geschikt voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. Een High Beer is het ook erg populair om te doen met Vaderdag: bier, snacks en een gezellige tijd samen met je vader.  Daarnaast kun je ook lekker bieren met je collega’s tijdens de VrijMiBo. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Wil jij iemand verrassen met een High Beer? Geef dan de HighBeer.nl cadeaubon.

Reserveren bij een locatie

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Dan is het tijd om lekker te gaan bieren met vrienden of familie. Je kunt per provincie zoeken naar een geschikte locatie bij jou in de buurt. Daarnaast kun je ook kijken naar locaties per stad om lekker te gaan bieren. Proost!

High Beer

Geschreven op: 6 december 2019
Marel
Redactie HighBeer.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en artikelen voor HighBeer.nl