Met deze bier aanbiedingen ga je voordelig het weekend in

Het is weer bijna weekend. Tijd om een lekker biertje open te trekken en te genieten van je vrije dagen. Komen er vrienden langs, ga jij naar een feestje of drink je gewoon lekker op de bank? Voordelig bier scoren komt altijd goed uit. En dan hebben we het niet over ‘goedkoop bier’, maar over lekker bier dat in de aanbieding is.

Bier aanbieding

Kratten bier in de aanbieding

Bij Gall & Gall is zijn de kratten bier van Amstel, Grolsch en Jupiler van 2 tot en met 15 maart 2020 in de aanbieding. Een krat Amstel bier is normaal gesproken € 15,99 en die kun je nu krijgen voor € 9,99. Dit scheelt je dus wel 6 euro. Daarnaast kun je ook een krat Grolsch bier halen met korting. Grolsch is afgeprijsd van  € 17,49 naar € 9,99. Deze aanbieding scheelt je € 7,50. Tot slot is ook Jupiler in de aanbieding bij Gall & Gall. Een krat Jupiler is nu € 10,99 terwijl die normaal gesproken € 16,49 kost. Hiermee bespaar je nu € 5,50. Dat zijn bier-aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn!

Hertog Jan bier in de aanbieding

Van 9 tot en met 15 maart is bij Albert Heijn de Hertog Jan en Bud in de bonus. Alle kratten of dozen bier (met 24 flesjes van 0,3 liter) kosten nu € 10,99 in plaats van € 17,99. Hiermee bespaar je een hoop geld. Op alle Hertog Jan, Bud sixpacks krijg je nu 25% korting. Dit geldt ook op de 0.0 bieren. Zin in iets anders? Kies dan voor Desperados, nu ook met 25% korting.

Tweede krat bier voor de halve prijs

Bij Jumbo geldt 2e halve prijs op alle kratten bier. Dit is een seizoensaanbieding die geldig is tot 24 maart 2020. Wil je liever een speciaalbiertje? Haal dan Grolsch of Grimbergen speciaalbieren met 20% korting (tot 17 maart 2020).

Nog meer bier aanbiedingen

Wil jij eens alcoholvrij bier van Hertog Jan uitproberen? Dan is dit je kans. Alle pakken met 6 blikjes van 0.33 liter of met 6 flesjes van 0.3 liter zijn nu 50% korting bij Hoogvliet.

Is het al bijna lente? Bij Plus kun je in ieder geval alvast de lente inluiden met de Lentebok 2=1 actie. Als je twee Lentebok koopt, dan krijg je 50% korting. Deze actie geldt op alle Lentebok en is geldig tot en met zaterdag 14 maart.

Voordelig het weekend in

Tussen al deze aanbiedingen zit vast wel een goede bier aanbieding voor jou. Deze kortingen kunnen onwijs veel schelen, vooral als er vrienden een biertje komen drinken of als je een feestje geeft.  Maar ook als je alleen of met zijn tweeën het weekend inluidt, smaakt een voordelig biertje altijd lekker. Wil je er lekkere snacks bij? Bekijk dan ook onze bierrecepten voor een geslaagd weekend.

Bier aanbieding

Geschreven op: 12 maart 2020
Marel
Redactie HighBeer.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighBeer.nl