Geef een High Beer cadeaubon voor Vaderdag

Zoek jij nog een leuk cadeau voor Vaderdag? Dan is een High Beer cadeaubon hét geschikte cadeau. Zo kunnen jullie samen een leuke locatie uitzoeken en de High Beer inplannen wanneer het jullie het beste uitkomt!

Vaderdag cadeaubon

Geef een herinnering

Tuurlijk is een bierpakket ook hartstikke leuk, maar het is niet iets wat je vader erg lang zou herinneren. Geef daarom iets om te herinneren! Gezellig een middag samen uit. Tijd voor jullie samen en ondertussen lekker bier drinken en verschillende snacks en hapjes proeven. Je kunt de High Beer bon online bestellen en thuis laten bezorgen. Je krijgt een mooie kaart, envelop en gratis onderzetters! Of geef jij liever een gratis Milka chocoladebox erbij? De keuze is aan jou. Dit is een speciale Vaderdag actie. Als je langs je vader gaat om de cadeaubon te geven, kunnen jullie direct een biertje drinken op de nieuwe onderzetters. Kan je niet langs je vader met Vaderdag? Stuur de cadeaubon dan direct naar hem toe. Zo kun je toch laten weten dat je aan hem denkt.

Hoe werkt de cadeaubon?

Je kunt de cadeaubon online bestellen. Deze bon kun je online krijgen of thuis laten bezorgen. De HighBeer.nl cadeaubon is zo leuk, omdat je de bon bij verschillende locaties kunt uitgeven. Zo kunnen jullie samen een locatie kiezen naar wens. Je kunt reserveren wanneer het jullie het beste uitkomt. Bij de reservering kun je de code op de cadeaubon invullen, waarna deze direct verzilverd wordt. Nu hoeven jullie alleen nog maar een biertje open te trekken en te wachten tot de dag dat jullie gaan genieten van die High Beer.

High Beer bon

Milka cadeaubon