Black Friday afsluiten met High Beer

Black Friday staat bijna weer voor de deur, dat is een begrip dat is overgenomen vanuit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, waarop winkels adverteren met allerlei hoge kortingen, om klanten te lokken. Koopjesjagers gaan op zoek naar de beste aanbiedingen. Deze dag staat ook wel in het teken van het begin van het seizoen van de kerstaankopen. Ga een dagje inkopen doen en sluit Black Friday af met een High Beer.

black friday high beer

Wat is Black Friday?

Sinds 2015 doen winkeliers ook aan Black Friday in Nederland. Deze koopjesdag leent zich ideaal voor het doen van je Sinterklaas- en Kerstinkopen, omdat je veel geld kunt besparen en alsnog de cadeaus kan halen die je wilt.

Reserveer een High Beer!

Na een lange dag shoppen en op jacht gaan naar de beste koopjes, wil je ongetwijfeld even lekker zitten. Reserveer een High Beer bij een locatie naar keuze en kom in alle rust even bij van een van de meest chaotische dagen van het jaar. Een High Beer wordt meestal aan het einde van de middag of begin van de avond gehouden, rond vijf uur: borreltijd. Een ideale tijd om lekker te gaan bieren.

Het maakt niet uit in welke stad je je inkopen hebt gedaan, want in vrijwel elke stad bevinden zich een aantal locaties waar je aan kan schuiven voor een High Beer! Ga bijvoorbeeld naar Delft, Amsterdam, Breda, Den Bosch of Den Haag. Maar ook in Amersfoort, Dordrecht, Houten, Gouda of Venlo kun je terecht. En dat is nog niet eens alles! Bekijk alle locaties waar je terecht kunt voor een High Beer.

High Beer cadeau geven?

Een High Beer is een leuke activiteit, zeker om cadeau te doen. Koop nu jouw High Beer cadeaubon, geef de bon cadeau en geniet bij een locatie naar keuze van allerlei hapjes in combinatie met smaakvolle speciaalbieren. Proost!

Geschreven op: 28 oktober 2022
Anne
Redactie highbeer.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl