5 x de lekkerste High Beer in Groningen

Speciaalbiertjes met bijpassende hapjes klinkt als de perfecte zaterdagmiddag. Gezellig met je vrienden de hele middag borrelen in een gezellig restaurant. Vandaag laten wij je zien wat de lekkerste High Beer locaties in Groningen zijn. Welke ga jij als eerste proberen?

Groningen High beer

Land van Kokanje

In het hartje van Groningen vind je Land van Kokanje. Dit gezellige restaurant bevindt zich in een historisch Jugendstilpand en heeft een groot aanbod in eten en drinken. Tijdens de High Beer word je verrast door een goed gevulde borrelplank met allerlei soorten hapjes. Denk hierbij aan luxe vleessoorten, verschillende soorten kaas en heerlijk brood met smeersels. Deze hapjes gaan samen met de twee speciaalbiertjes die je zelf mag kiezen. Deze High Beer is de ideale borrel voor jou en je vrienden in het centrum van Groningen!

Land van Kokanje High Beer

Paterswolde

In een klein plaatsje aan de rand van de stad Groningen bevindt zich restaurant Paterswolde waar je niet alleen uitstekend kunt dineren. Ze bieden ook een heerlijke High Beer aan. Tijdens deze High Beer in Groningen geniet je van allerlei snacks. Dit zijn zowel oer-Hollandse snacks tot Italiaanse ham of een bijzonder Aziatisch hapje. Deze goed gevulde borrelplank gaat samen met de drie speciaalbiertjes die je kunt proeven. Bij restaurant Paterswolde vind je de combinatie tussen lokaal en internationaal en al het andere lekkers dat de Groningse High Beer te bieden heeft.

Fletcher paterswolde

TOET

Ben je op zoek naar een unieke en verrassende borrel? Denk dan eens aan een High Beer bij TOET aan het randje van de binnenstad in Groningen. Dit Toetjesparadijs staat bekend om de heerlijke, zelfgemaakte taartjes en toetjes maar biedt ook een erg lekkere High Beer aan. In de stadsserre van TOET kun je genieten van al het moois van de Groningse binnenstad terwijl je geniet van de High Beer met allerlei zoete en hartige hapjes. Bij ieder hapjes wordt er een bijpassend bier geserveerd waarvan de smaken elkaar erg goed aanvullen. Durf jij de meest unieke High Beer van Groningen aan? – Helaas (tijdelijk) niet meer mogelijk.

TOET Paradijs

Langewold

Op de grens tussen Groningen en Drenthe vind je het gezellige restaurant Langewold  . Op 15 kilometer van de stad Groningen af is dit de ideale uitvalsbasis voor een stadsbezoek of neem een kijkje bij de nabijgelegen Hunebedden. Ga voor een lekkere plek bij de open haard, in de lounge of aan de gezellige bar en geniet van de lekkere High Beer. Deze High Beer bestaat uit een borrelplank met veel verschillende warme en koude snacks. Deze hapjes zijn de perfecte aanvulling op de drie speciaalbiertjes die je kunt proeven. Als je na de High Beer nog niet genoeg hebt van alles wat Groningen te bieden heeft kun je er ook heerlijk dineren of zelfs blijven slapen. Een High Beer bij Langewold is het centrum van jouw reis door Groningen!

De Beleving

Heb jij zin om lekker met je vrienden te borrelen maar heb je niet zo’n zin om er op uit te gaan? Bestel dan eens een High Beer Box bij De Beleving. Deze box bestaat uit een combinatie van warme en koude hapjes, van Spaanse empanadas tot kipspiesjes en een frisse salade. Bij de High Beer box zit een bierkaart met allerlei aanbevelingen voor de ideale biertjes die de smaken van de hapjes versterken. Je kan dus zelf nog een keuze maken uit welke biertjes je gaat drinken. Het is mogelijk om de High Beer te bestellen rondom de binnenstad van Groningen. Het genot van een High Beer en het gemak van je eigen huis, dat klinkt wel heel lekker!

Meer weten over High Beer?

Heb jij ook al zin om lekker te gaan borrelen met een High Beer maar is Groningen iets te ver weg? Niet getreurd, ook in de rest van Nederland zijn er genoeg gezellige locaties waar jij kunt genieten van de ideale High Beer, ook bij jou in de buurt. Klinkt het thuis laten bezorgen van een High Beer jou als muziek in de oren? Neem dan zeker een kijkje bij de lekkerste High Beers om te bestellen!

De Beleving

Geschreven op: 24 september 2021
Jurrian
Stagiair
Als stagiair schrijft Jurrian onder andere blogs voor HighBeer.nl