3x De leukste High Beer locaties van Flevoland

De perfecte borrel na een middag shoppen of gewoon een gezellige activiteit met vrienden. Een High Beer in Flevoland is altijd een goed idee. Lekkere biertjes drinken in combinatie met hapjes zijn de beste ingrediënten voor een heerlijke namiddag. Wij nemen jou mee naar de 3 leukste High Beer locaties van Lelystad en Almere.

Bink Boot High Beer

Bink Boot

Voel jij je helemaal thuis op het water? Een High Beer op zich is al heel gezellig, maar een High beer op de Bink Boot is een unieke ervaring. Vaar met vrienden, familie of collega’s van Almere-Haven over het prachtige Gooimeer. Met een heerlijk zonnetje op je bol en een lekker zacht briesje heb je het allermooiste uitzicht over het water. Waan je in een geweldige sfeer op het achterschip, waar je plaats mag nemen voor een privétour. Je kan deze geweldige High Beer boeken vanaf 4 tot 12 personen. Geniet van de lekkerste biertjes op het water samen met bijpassende hapjes. Zelfs als het iets harder waait op het water kan je High Beer doorgaan. De Bink Boot blijft dan in de luwte van de gezellige havenkom met uitzicht op de promenade.

Bink Boot High Beer locatie

Konditorei Noor

Liever een High Beer met de voeten op het vaste land? Kies dan voor de gezellige eetgelegenheid Konditorei Noor. Je vindt deze High Beer locatie in de Kroonpassage in Lelystad. Door ideale ligging in het centrum is deze locatie perfect als afsluiter na een dag shoppen. Laat je in de watten leggen door het vriendelijke personeel van Konditorei Noor. Je zal worden verwend met 4 heerlijke biertjes naar keuze zowel van, als buiten de kaart. En daarnaast mag je genieten van een goed gevulde hartige borrelplank met als toetje heerlijke zoete hapjes. Oftewel ben je toe aan een goede borrel en houd je van Bourgondisch genieten? Dan is een High Beer bij Konditorei Noor jouw plek. Hier kan je heerlijk plaatsnemen en genieten van een all-in High Beer.

Konditorei noor terras

Grand café 0320

Houd je van iets langer tafelen? Bij Grand café 0320 geniet je van een High Beer die bestaat uit 3 gangen. Bij elke gang worden één of twee heerlijke speciaal biertjes geserveerd. Daarnaast proef je van 3 gangen hartige en zoete hapjes. Je start de High Beer met een borrelplank met heerlijk ovenvers brood met dips, daarna geniet je van een warme borrelplank deluxe en tot slot sluit je af met een heerlijk verrassingsdessert. Grand café 0320 heeft de perfecte ligging midden in het hart van het centrum van Lelystad. Daarnaast heeft het een echte sportsfeer en is het een warme ontmoetingsplek. Dit café heeft niet alleen de beste speciaal biertjes maar ook de allerlekkerste whiskey. Wil je een keer iets anders dan een High Beer? Waag je dan eens aan een luxe High Whiskey. Hierbij geniet je van 4 goede glazen whiskey in combinatie met verschillende hartige koude en warme snacks. Met tot slot een perfecte zoete afsluiter.

Grand-cafe-0320-burger

Een High Beer cadeau geven?

Loop het water je al in de mond bij het lezen over deze geweldige High Beer locaties in Flevoland? Dan zal je zeker geen spijt krijgen van die heerlijke High Beer. Toch is een High Beer in je eentje niet zo gezellig. Heb jij binnenkort een verjaardag van die ene leuke collega, vriend of familielid? Neem diegene dan mee door een High Beer cadeaubon te geven. En geniet samen van een onvergetelijke beleving. Het perfecte moment om eens even goed bij te praten en lekker te ontspannen. Samen is een High Beer immers veel leuker dan alleen. Je kan een High Beer cadeaubon bij veel verschillende locaties inleveren. Bij zowel de Bink Boot, Konditorei Noor en Grand café 0320 is het mogelijk om een cadeaubon in te leveren.

Geschreven op: 22 maart 2022
Zee
Redactie HighBeer.nl
Als Content Medewerker werkt Zee onder andere aan het schrijven van blogs voor HighBeer.nl.