5x zonovergoten terrassen voor een High Beer

Het lekkere weer komt er weer aan en dat betekent dat de terrassen weer vol stromen. Een High Beer is een leuke activiteit om samen met vrienden te doen. En als de zon schijnt, is er niks lekkerder dan een heerlijk biertje op het terras drinken. Bekijk daarom snel deze 5x zonovergoten terrassen voor een High Beer.

High Beer Sevenhills

High Beer Sevenhills

High Beer locatie Sevenhills heeft een stoere sfeer en lijkt een beetje op de stad New York. Het ligt in het centrum van Delft en heeft een heerlijk terras aan het water. Bij de High Beer krijg je lekkere speciaalbiertjes met daarbij lekkere hapjes. Als de zon begint te schijnen moet je er snel bij zijn, want de terrassen zitten zo vol!

De Heren van Zeist

De Heren van Zeist

Shared diner is tegenwoordig helemaal in en bij de Heren van Zeist in Zeist kun je gezellig een High Beer doen met vrienden. Bij de High Beer krijg je lekkere speciaalbiertjes en kleine hapjes zoals: carpaccio, duck pancakes en kip. De Heren van Zeist is een gewilde locatie, dus een reservering is wel nodig en vooral als de zon schijnt!

High Beer Fletcher

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Dit Fletcher hotel heeft een mooi terras, waar je lekker kunt genieten van de High Beer. Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

The Fat Pelican

The Fat Pelican

De Fat Pelican is een ware hotspot in het hartje van Leiden. Een van de meest geliefde aspecten van The Fat Pelican is het uitgebreide en comfortabele terras. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen is dit de perfecte plek voor een High Beer. Bij de High Beer krijg je lekkere speciaalbieren en hapjes die goed bij de bieren passen.

High Beer in den grooten slock

Bistro in den Grooten Slock

In het hartje van Amersfoort is Bistro in den Grooten Slock gevestigd. Het is een leuke locatie om op het terras te zitten, dit komt omdat het in het hartje van Amersfoort altijd druk en gezellig is. Je krijgt bij deze High Beer vier Hollandse bieren en een lekker hapje.

High Beer

Dit zijn gelukkig niet de enige High Beer locaties met een heerlijk terras. Er staan er nog veel meer op HighBeer.nl. Ben je benieuwd of er ook High Beers bij jou in de buurt zijn? Neem dan snel een kijkje en vindt een lekker terras bij jou in de buurt.

Geschreven op: 15 maart 2024
Sidney
Redactie HighBeer.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighBeer.nl