High Beer bierpakket cadeau zakelijk

Wil jij een relatiegeschenk of zakelijk bier cadeau geven? Dan hebben wij een aantal zakelijke bier cadeaupakketten beschikbaar. Deze pakketten worden in combinatie met de HighBeer.nl cadeaubon geleverd, maar zijn ook te combineren met de HighTea.nl en HighWine.nl cadeaubon. De ‘High’ cadeaubon is leuk voor elke gelegenheid. We hebben drie verschillende pakketten samengesteld, er is voor ieder wat wils! Neem gerust contact op bij vragen, extra informatie of een prijsopgave op maat.

Pakket 1: Christmas Beers

Wil jij een leuk relatiegeschenk geven of jouw medewerkers verrassen met een heerlijke avond uit? Dan is ‘Christmas Beers’ het pakket waar je naar op zoek bent! Dit ‘basic’ pakket bestaat uit een HighBeer.nl cadeaubon, een rode envelop, een Milka chocoladebox en een kerstkaart (met een persoonlijke boodschap). Het pakket wordt verpakt in een doosje met confetti. Het bedrag van de cadeaubon kun je zelf bepalen.

cadeaupakket 1 high beer

Pakket 2: Save water, drink beer

Als die kerstborrel niet door kan gaan, breng je de borrel toch gewoon naar de thuiswerkers toe. Met dit heerlijke High Beer cadeaupakket kunnen jouw medewerkers genieten van een lekker biertje met gemixte noten (in een weckpotje) erbij. Om ze helemaal in de stemming te brengen krijgen ze een zelfontworpen tegeltje (met tekst of foto) en een kerstkaart met een persoonlijke boodschap. Dan is de pret nog steeds niet voorbij, want met de HighBeer.nl cadeaubon kunnen ze ook nog eens hun eigen borrel inplannen.

cadeaupakket 2 high beer

pakket 2 zonder tegeltje

Pakket 3: But First, BEER

Leuk kerstpakket voor de thuisblijvers! Gaat de kerstborrel niet door en moet iedereen kerst thuis achter de geraniums vieren? Dan kun je met dit cadeaupakket toch laten zien dat je aan jouw personeel denkt. Een aperitiefset, borrelnootjes in een weckpotje en een lekker speciaalbiertje. Proost (online) met elkaar en geniet lekker thuis. Vervolgens kan iedereen zijn/haar eigen High Beer plannen bij een locatie naar keuze. Dat wordt nog eens genieten.

cadeaupakket 3 highbeer

Mogelijkheden bierpakket cadeau geven

Ben jij enthousiast geworden van een van onze bierpakketten? Dan kun je meer informatie opvragen via onderstaand contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken. Het is ook mogelijk om verschillende pakketten te combineren of om de High Tea, Wine en Beer bon te combineren. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden van onze cadeaupakketten en bieden een prijsopgave op maat!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over de cadeaupakketten of wil jij graag een cadeaupakket bestellen? Dan kun je via dit formulier contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken.

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!