Ik wil reserveren

High Beer De Graanbeurs

  High Beer menu

  High Beer – € 32,50 p.p.

  • Seizoensbier van de tap

  De keuze en de smaakopbouw van de bieren hangt mede af van het seizoen.

  De bieren worden begeleid door verschillende koude en warme hapjes van onze borrelkaart, aangevuld met seizoensproducten. 

  Algemene info

  Als je op zoek bent naar een locatie waar ze bourgondische, Venlose levenslust ademen, ben je bij Grand Café Restaurant De Graanbeurs aan het juiste adres. Hier zijn levensgenieters altijd welkom. Geniet met je gezelschap van een heerlijke High Tea, een luxe High Wine of een stoere High Beer.

  De Graanbeurs is een volle broer van horecagelegenheid Brasserie De Witte, gelegen op steenworp afstand, op De Parade. Bij beide locaties kun je terecht voor een High Tea, een High Wine of een High Beer.

  Grand Café Restaurant De Graanbeurs is volledig doordrenkt van de rijke geschiedenis van een trotse stad die duizenden jaren oud is. Als je door de openslaande deuren aan de Markt naar buiten kijkt, word je begroet door het majestueuze Huis van de Stad uit 1597. Vanaf de hoofdingang aan de Gasthuisstraat kun je diep de pracht van de Vleesstraat in kijken, de belangrijkste straat van de stad die bijna volledig is aangewezen als gemeentelijk monument. Als je de deur uitloopt en naar links gaat, zul je de imposante Joriskerk uit 1718 zien. Een taverne kan eenvoudigweg niet dieper in het historische hart van de stad gevestigd zijn.

  Bestel de HighBeer.nl De Graanbeurs cadeaubon om iemand mee te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar