Ik wil reserveren

High Beer Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

High Beer menu

High Beer – € 34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaal bier
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Landhotel Bosrijk proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is gelegen aan de rand van de bruisende stad Roermond en pal op de grens van Nederland en Duitsland. Hier zorgt de chef-kok voor een heerlijke High Tea om even gezellig bij te kletsen en te genieten van zoete en hartige lekkernijen. Maar ook voor een borrel kun je aanschuiven in de gezellig bar met open haard. Ga je liever genieten van een culinair diner? Het sfeervolle restaurant is de ideale plek voor een avondje heerlijk dineren.

Bestel de HighBeer.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar