High Beer Fletcher Duinhotel

  High Beer menu

  High Beer – €34,95 (2 personen)

  • 3 proefglazen speciaalbier
  • Een plateau met smakelijk bijpassende hapjes
   •  Koude hapjes
   • Warme hapjes

  Algemene info

  Tijdens de lekkere High Beer bij Fletcher Carlton proef je verschillende bieren. Bij deze speciaalbiertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Proosten met bier en lekker snacken doe je natuurlijk samen, daarom betaal je nu € 34,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit tijdens je reservering! Een High Beer bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Beer voucher waarmee je een High Beer kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

  Prachtig gelegen op de kop van Schouwen-Duiveland vind je Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede. Wie van rust en natuur houdt, kan hier zijn hart ophalen. Het hotel ligt namelijk in een prachtige omgeving nabij het strand. In het sfeervolle restaurant kun je volop genieten van verfijnde à la carte gerechten, culinair samengestelde menu’s en overheerlijke buffetten. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Beer ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

  Bestel de HighBeer.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

   

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar