Ik wil reserveren

High Beer OSS&ZYL

  High Beer menu

  High Beer - € 23,50 p.p.

  Deze High Beer bestaat uit 3-gangen:

  • Elke gang bevat een Leffe, regionaal en of lokaal biertje
  • Bij elk biertje wordt een bijpassende lekkernij en broodvariatie geserveerd.

  Algemene info

  Een unieke combinatie van een bakkerij, koffiezaak, ijssalon en brasserie onder één dak. Start de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van vers gebakken brood of neem een koffiepauze met lekkers uit de patisserie. Een verrassende lunchkaart, uitgebreid ijssassortiment en de mogelijkheid om te genieten van een high tea/wine/beer bieden een perfecte middag of dagje uit.

  OSS&ZYL is gevestigd in het Nationaal park de Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. In 1992 is het Nationaal Park de Weerribben opgericht en in de begin jaren van deze eeuw verbonden aan de Wieden, waardoor er één van Nederlandse mooiste natuurgebieden is ontstaan; uniek in zijn soort en biedt veel ruimte aan verrassende flora en fauna. Een heerlijke plek om te wandelen, fietsen of varen. OSS&ZYL biedt het allemaal aan. De perfecte locatie om jouw dag te spenderen. 

  De High Beer bestaat uit een bierproeverij van 3-gangen. Je proeft per gang een selectie van Leffe, regionaal of lokaal biertje. Voor elke gang ontvang je bijpassende lekkernijen en een broodvariante. 

  Bestel de HighBeer.nl Oss&Zyl cadeaubon om iemand te verrassen. 

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar