High Beer Solbeach

  High Beer menu

  High Beer – € 26,50 p.p.

  Kom genieten van de High Beer! Je wordt tijdens deze High Beer hartelijk ontvangen met natuurlijk een Sol biertje. Aansluitend heeft onze chef een combinatie gemaakt van de lekkerste hapjes met verschillende speciaal bieren.

  • Brood met olijven
  • Bruschetta tomaat
  • Calamaris
  • Japanse kipstukjes

  Algemene info

  Op zoek naar een uniek en sfeervol restaurant in Scheveningen? Geniet dan bij beachclub Solbeach gedurende dag van een High Tea of kom lekker genieten van een High Wine of High Beer na het suppen of powerkiten. Ook kun je bij strandtent Solbeach terecht voor een gezellige borrel, brunch of BBQ. De mogelijkheden in ons restaurant zijn groot en ons personeel denkt graag met je mee om je een onvergetelijke stranddag te bezorgen!

  Valt het weer een beetje tegen? Geen probleem! Bij onze openhaard blijf je lekker warm en kijk je vanuit het restaurant uit op de prachtige kust van Scheveningen.

  Delen

  Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar