Ik wil reserveren

High Beer Blaze & Co Den Haag

  High Beer menu

  High Beer – € 24,50 p.p.

   • 4 proefglazen speciaal bier
   • Een plateau met bijpassende hapjes (warme en koude snacks)

   Algemene info

   Gezellige dag of avondje naar Scheveningen? Dan kun je terecht bij Blaze & Co! De kleurrijke neo traditional tattoo wand zegt alles. Eet een steak, spareribs sissend van de houtskoolgrill of kies voor out of the box vegetarische of veganistische opties. Hier komen Cajun en New Orleans niet alleen op je bord, maar ook uit de speakers. We drinken er matching speciaal bier of pittige cocktails bij en luisteren naar de beste blues, folk en rock ballads. Aan de bar genieten van een tapje pils of speciaal bier met heerlijke barfood en live muziek, dat is pas Rock & Roll! Blaze & Co is nostalgie op z'n coolst, romantiek op z'n stoerst en hapjes op z’n best!

   Tijdens de lekkere High Beer bij Blaze & Co proef je verschillende bieren. Bij deze speciaal biertjes krijg je een borrelplank vol met bijpassende warme en koude snacks. Uiteraard houden wij rekening met allergieën of andere dieetwensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Lekker uitwaaien aan de Scheveningse kust en daarna genieten van een hapje en een drankje? Dan ben je bij Blaze & Co aan het goede adres.

   Bestel de HighBeer.nl Blaze&Co cadeaubon om iemand te verrassen. 

   Delen

   Gasten die via HighBeer.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

   • 7.0/10
    Berry Arnts
    25-08-2023
    Biertjes waren prima. Hapjes waren wat aan de magere kant. Hoeveelheid was meer dan genoeg maar er zou wat meer variatie in kunnen (bitterballen, vlammetjes, kaastengels, nootjes, etc.)
    Datum van mijn bezoek: 24 augustus 2023
    Eten & drinken
    8
    Prijs / kwaliteit
    8
    Sfeer
    5
    Service
    7